Loading...

Romancing the Stone (1984)

by Adrian Solomon, iunie 19, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Aventură, Dragoste
Regie: Robert Zemeckis
Distribuție: Michael Douglas, Kathleen Turner, Danny DeVito, Alfonso Arau, Manuel Ojeda
Durată: 1 h. 46 min.
Rating IMDB: 6.9

Despre: Acțiunea filmului o are în centru pe Joan Wilder, o scriitoare de succes, care se vede nevoită să părăsească confortul urban al New Yorkului, pentru jungla deasă și umedă a Columbiei, în încercarea de a o salva pe sora ei din ghearele unor răpitori.

Rant: Romancing the Stone este unul dintre filmele tipar ale genului comedie/aventură/romantic, avându-i în rolurile principale pe Michael Douglas și Kathleen Turner, care au o chimie aproape perfectă, și la cârmă pe reputatul regizor Robert Zemeckis (care a creat printre altele: Forrest Gump, seria Back to the Future sau Cast Away). Și să nu îl uităm pe savurosul Danny de Vitto, care definește aici personajele slinoase. Filmul a generat și o continuare: Jewel of the Nile (Giuvaierul Nilului) care, cu toate că este un film solid, nu s-a bucurat de același succes. De asemenea, studioul Fox a crezut că filmul va fi un eșec așa că pentru a-l menține pe Zemeckis, i-au permis acestuia să facă Back to the Future în schimbul completării acestui film.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.