Loading...
Trainspotting (1996)

Trainspotting (1996)

by Adrian Solomon, iulie 13, 2019

Recomandare – esențial!

Gen: Comedie neagră, Crime, Drama
Regie: Danny Boyle
Distribuție:
Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd, Robert Carlyle, Kelly Macdonald
Durată: 1 h. 33 min.
Rating IMDB: 8.1

Despre: Viața lui Mark Renton este definită de consumul de heroină și de deciziile proaste luate alături de grupul neserios de prieteni cu care se înconjoară. El încearcă să se curețe și chiar să se mute în Londra pentru a începe o viață nouă, însă descoperă că trecutul nu a terminat cu el.

Rant: Trainspotting nu a fost chiar filmul de debut al regizorului englez Danny Boyle, dar a fost și a rămas printre cele mai influente creații de-ale sale. Considerat pe bună dreptate drept unul dintre cele mai bune 10 filme britanice din toate timpurile, acesta ne oferă o privire crudă, rece, în viața consumatorilor de heroină din Edinburgh-ul anilor 90. Filmul reprezintă perfect vocea unei generații aflată în criză de identitate, într-o societate instabilă financiar și i-a făcut superstaruri atât pe Danny Boyle cât și pe Ewan McGregor.

2 Comments


  • Andrei
   Replay Cancel Replay
  • iulie 14, 2019

  Vazut acum multi ani.Un film dupa cartea cu acelasi nume,scrisa de autorul scotian Irvine Welsh.O carte buna,deopotriva si ecranizarea.Se merita vizionat.

  • De partea a doua ce parere ai avut?

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.