Loading...
Us (2019)

Us (2019)

by Adrian Solomon, aprilie 14, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Thriller Horror, Psihologic
Regie: Jordan Peele
Distribuție:
Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker
Durată: 1 h. 56 min.
Rating IMDB: 6.8

Despre: Adelaide Wilson împreună cu familia ei, vine cu familia ei în locul unde a crescut ea odinioară pentru a petrece vacanța de vară. Liniștea le este întreruptă de o familie care pare a fi formată din dublurile lor malefice, și care intenționează să le facă cât mai mult rău cu putință.

Rant: Trebuie să recunosc că inițial am ieșit destul de nedumerit de la acest film. Ceva parcă îmi scăpase sau poate sunt întocmai lui Gabe (soțul lui Adelaide), nu chiar „the sharpest knife in the drawer” și nu m-am prea prins chiar de toate subtextele acestui film. Am ieșit chitit să îl urăsc, să îl critic că m-a făcut să îmi pierd timpul degeaba, dar în drumul spre casă am avut timp să meditez la ceea ce am văzut, să încerc să caut răspuns la cât mai multe din întrebările ridicate de film. Iar concluzia la care am ajuns este că filmul se pretează la o a doua vizionare, posibil chiar și la o a treia, puține fiind filmele care mă fac să simt această necesitate. Să vă explic de ce.

Citiți restul cronicii aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.