Loading...

Kim’s Convenience (2016-2021)

by Adrian Solomon, martie 13, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Distribuție: Paul Sun-Hyung Lee, Jean Yoon, Andrea Bang, Simu Liu, Andrew Phung, Nicole Power
Nr. sezoane: 5
Nr. Episoade: 65
Durată episod: ~22 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.2

Despre: Aventurile și tribulațiile unei familii disfuncționale de coreeni stabiliți în Canada.

Rant: Serialul urmărește viața unei familii de coreeni stabiliți în Canada, precum și cum mentalitățile tradiționaliste specifice țării lor, manifestate în seniorii familiei Appa și Umma (tată și mamă în coreeană), deseori intră în conflict cu noua generație, care, crescând în Canada, nu a fost îndoctrinată cu acele principii. Atât Janet, care este studentă de fotografie dar care nu este luată în serios de familia ei, și Jung, fiul înstrăinat al familiei, datorită unor porniri rebele specifice tinereții neînțelese.

Personajele sunt interesante, de unii îți va plăcea, de alții nu prea, iar situațiile deseori tind să exagereze lucruri care se întâmplă în viața de zi cu zi, totul făcând o vizionare de calitate care nu va provoca plictis și care va și educa ocazional, spectatorul occidental. Este și serialul care l-a propulsat spre succes pe Simu Liu, starul filmului Marvel Shang Chi.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.