Loading...

Our Flag Means Death (2022- )

by Adrian Solomon, martie 23, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Distribuție: Rhys Darby, Taika Waititi, Kristian Nairn, Nathan Foad, Samson Kayo, Rory Kinnear, Con O’Neill, Vico Ortiz, Ewen Bremner, David Fane, Joel Fry, Guz Khan, Matthew Maher
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 10
Durată episod: ~30 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 7.9

Despre: Vag bazat pe viața Piratului Gentilom, Stede Bonnet, acest serial prezintă aventurile căpitanului Bonnet, un aristocrat care, trecând printr-o criză existențială, decide să își abandoneze viața confortabilă și să se apuce de piraterie, cu toate că nu are nici o înclinație spre așa ceva. La bordul ambarcațiunii Revenge, Stede alături de echipajul său disfuncțional trebuie să înfrunte atât armatele potrivnice, alți pirați însetați de sânge și să își dovedească atât lui cât și echipajului, că viața lui are sens.

Rant: După ce ne-a adus seriale precum What We Do in the Shadows sau Flight of the Conchords, extravagantul Taika Waititi ia în vizor Epoca de Aur a Piraților, folosindu-se de o variantă fictivă a adevăratului Pirat Gentilom.

Stede Bonnet, un moșier precum și cap de familie, este nefericit cu viața sa. Acesta ia o măsură extremă atunci când pleacă de acasă și își resetează viața la bordul propriei nave, Revenge. Din întâmplare acesta dă peste infamul Barbă Neagră, la rându-i aflat într-o profundă criză existențială, iar acesta acceptă să i se alăture în calitate de consultant, curios de viața extravagantă a fostului nobil. Avem așadar de a face cu un soi de comedie de oficiu, vasul de pirați fiind tratat ca un veritabil loc de muncă, cu salariu, locuri de recreere precum și promisiuni de pensionare.Singura problemă este că Stede nu este deloc croit pentru o astfel de viață, natura sa miloasă și manierismele de nobil răzgâiat, nepotrivindu-se cu noul său stil de viață.

Our Flags Mean Death este o comedie ușoară, prilej bun de a ne întâlni cu o sumedenie de actori de comedie pe care îi vom recunoaște din alte proiecte, în frunte cu Taika Waititi și Rhys Darby, doi frecvenți colaboratori. Nu vă așteptați însă la evenimente istorice sau o producție spectaculoasă, serialul este unul low key, în vena What We Do In the Shadows.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.