Loading...

The School of Rock (2003)

by Adrian Solomon, iulie 14, 2021

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Regie: Richard Linklater
Distribuție: Jack Black, Joan Cusack, Mike White, Sarah Silverman
Durată: 1 h. 49 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Dewey Finn este un chitarist care a fost dat afară din trupa sa rock, cu doar câteva săptămâni înainte de un evenimente important. De asemenea el află că a rămas în urmă cu plata chiriei iar pentru a face rost de bani, el pretinde a fi un profesor suplinitor și merge la o școală, unde, remarcând talentul pentru muzică al elevilor, decide să își formeze propria formație cu care să participe la acel eveniment.

Rant: O comedie care a devenit un cult-classic iubit de foarte multă lume, School of Rock a reușit să lase în urma sa o moștenire semnificativă, compusă dintr-un musical, o serie TV, și o reuniune după 10 ani la care au participat aproape toți cei implicați în filmul original. Aș îndrăzni să zic că este una din cele mai bune prestații actoricești ale lui Jack Black, aflat aici în vârf de formă, care își pune la lucru atât talentul său de actor cât și abilitatea de cântăreț. A fost, este și va rămâne un film musai pentru orice cinefil, un feel-good movie pentru zilele întunecate.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.