Loading...

Super Crooks (2021)

by Adrian Solomon, decembrie 4, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Crime, Heist, Super-eroi
Studio: Bones
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 13
Durată episod: 27 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.23

Despre: Un grup de răufăcători mărunți care posedă super-puteri, pun la cale un jaf de proporții.

Rant: Mark Millar este bine cunoscut pentru creațiile sale în domeniul ficțiunii și a benzilor desenate, el fiind creatorul mult îndrăgitului Kick-Ass dar și a multor alte titluri precum și recentul Jupiter’s Legacy, serial în al cărui univers este plasată și producția noastră de față. Dar dacă Legacy era centrat în jurul unei echipe disfuncționale de super-eroi, Super Crooks urmărește aventurile de pomină ale unui grup de răufăcători, aflați în căutarea unei ultime lovituri și apoi o viață liniștită departe de ochii lumii.

Cel puțin asta e dorința cea mai arzătoare a lui Casey, o tipă capabilă de control mental, care pare a avea o răbdare imensă atunci când vine vorba de Johnny Bolt, iubitul ei specializat în decizii proaste. Dar când înaintea lor apare o ofertă de nerefuzat care le garanta o ieșire timpurie la pensie, ei intră în planul mentorului Carmine „The Heat”, care adună un grup de super-răufăcători, fiecare cu o abilitate specială necesară misiunii. Și dacă totul pare a fi un Ocean’s  Eleven cu super-puteri, este pentru că probabil, acel titlu este una din inspirațiile principale.

Animația studioului Bones este deja clasică printre fani, din acest punct de vedere, Millar făcând alegerea corectă pentru animație. Probabil că este și cel mai vestic anime, dovadă că tranziția dintre vest și est deja se poate face foarte ușor. Per total, Super Crooks este un anime companion pentru Jupiter’s Legacy, care vine să completeze universul Millar-verse creat de Netflix. Nu rupe gura târgului la capitolul poveste și personaje, dar este ușor de digerat și o companie mai mult decât decentă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.