Loading...

A Violent Prosecutor (aka. Geom-sa-oe-jeon) (2016)

by Adrian Solomon, decembrie 30, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Crime
Regie: Lee Il-hyung
Distribuție: Hwang Jung-min, Gang Dong-won, Lee Sung-min, Park Sung-woong
Durată: 2 h. 06 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: Byun Jae-Wook care deseori aplică metode mai fizice de a sustrage mărturii în vederea rezolvării cazurilor sale, dar când un martor moare în grija sa, toată vina cade pe el, acesta având de înfruntat 15 ani de pușcărie. Știindu-se nevinovat, el își folosește toate cunoștiințele în materie de drept pentru a pune la cale discriminarea sa, având ca ajutor un tânăr escroc fermecător.

Rant: Cred că am ajuns în acel punct al experienței de spectator de filme coreene, încât orice film pornesc ajung să exclam: „Pe asta îl știu de undeva!”. Iar acest lucru mi s-a întâmplat la aproape fiecare actor cu un rol mai consistent apărut în acest film, de la ubicuitarul Hwang Jung-min (Asura City of Madness, Veteran, A Bittersweet Life), Gang Dong-won (Peninsula, Illang The Wolf Brigade, Master), până la Lee Sung-min (The Man Standing Next, The Witness) și mulți alții. Pentru mine e mereu o plăcerea să îl văd pe Hwang Jung-min, unul dintre cei mai potriviți actori pentru a juca roluri complexe, gri de anti-erou, atunci când nu rupe în roluri de bad guy, mixând perfect șiretenia cu ferocitatea. Aici el este un procuror acuzat pe nedrept de o crimă care i-a fost înscenată de superiorii săi corupți. Având fie perspectiva de a lupta împotriva unui adevărat munte de corupție, sau de a putrezi 15 ani în pușcărie, el alege lupta, știind cum să întoarcă sistemul cu dosul în sus. Strălucește lângă el Gang Dong, care pare o eternă pușlama tânără, chit că el are deja 42 de ani (mă rog, 36 la momentul filmării). Vizionare plăcută.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.