Loading...
The Good, The Bad & The Weird (2008)

The Good, The Bad & The Weird (aka. Joheunnom nabbeunnom isanghannom) (2008)

by Adrian Solomon, martie 8, 2016

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Western, Aventură
Regie: Kim Jee-woon
Distribuție:
 Song Kang-ho, Lee Byung-hun, Jung Woo-sung
Durată: 2 h. 10 min.
Rating IMDB: 7.3

Despre: O hartă misterioasă ce duce spre o comoară inimaginabilă. Un bandit angajat să o recupereze. Un vânător de recompense aflat pe urmele banditului. Un ciudat care se întâmplă să jefuiască trenul înaintea celorlalți. Toți vor să pună mâna pe această comoară. Dar când în cursă intră un grup de bandiți locali și armata imperială japoneză, deșertul manciurian va fi locul unei aventuri fabuloase.

De ce să mă uit? Pentru că este un film care te va surprinde din punct de vedere vizual, narativ (poate nu atât) și din punctul de vedere al personajelor, deseori amuzante. Imaginea este impecabilă, semn că s-au investit mulți bani în această producție, personajele sunt memorabile și fac o treabă excelentă să aducă omagiu filmului clasic ”The Good, The Bad and The Ugly”. Acțiunea este la superlativ, poantele sunt presărate peste tot, poate este un pic cam lung dar per total, este una din cele mai bune producții ce vin din Coreea de Sud. Pe lângă astea, este filmul care m-a familiarizat cu două staruri care, după ceva timp, le-am descoperit și în producții americane cum ar fi ”Snowpiercer” în cazul lui Kang-ho Song – The Weird, sau ”RED2”, ”G.I. Joe” și ”Terminator Genisys” în cazul lui Byung-hun Lee – The Bad.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.